Heek schoenen Bunschoten Spakenburg

heek schoenen bunschoten spakenburg

Heek Schoenen
Spuistraat 15
Bunschoten Spakenburg

Heek, schoenen, Bunschoten, Spakenburg,  033 - 298 60 24

 email

 locatie winkel

 

Heek Schoenen is een familiebedrijf met een historie van meer dan 35 jaar.
De schoenenwinkel in Bunschoten-Spakenburg heeft een ruim assortiment merkschoenen voor het hele gezin. Onze brede schoenencollectie staat garant voor een perfecte pasvorm en goede kwaliteit.
Daarnaast hebben de medewerkers in de winkel ruime ervaring op het gebied van schoenen, voeten en onderhoudsproducten. Heek Schoenen biedt u dus altijd persoonlijk & deskundig advies!
Al deze kennis is vertaald naar de webwinkel. Nu kunt u dus ook al die schoenen online kopen of af te halen in de winkel met de vertrouwde service van Heek Schoenen.

Ervaar het beste van 2 werelden de gemakkelijkheid van een webshop en de service van een winkel. 

Merkschoenen voor het hele gezin
Onze uitgebreide schoenencollectie is geschikt voor elk gebruiksmoment. Heek Schoenen heeft een ruime keuze in damesschoenen voor elke gelegenheid van merken als Tamaris, S. Oliver, Caprice Ara, Amani, Birkenstock, Rieker, Marco Tozzi, Seicento, H3. etc.

Voor heren biedt Heek Schoenen zowel sportieve als geklede schoenen, van o.a. Pantofola d’Oro, Cruyff, Helly Hansen, Brunotti, Le Coq Sportif, etc.

Op het gebied van kinderschoenen bieden we onderscheidende merken in verschillende prijsklasse van merken als Kanjers, Gattino, Bobell, Don’t Disturb, Skechers, Petasil, Quick, Birkenstock etc.

Dus kom gauw eens kijken in onze winkels en webshop.

 

Het team van Heek schoenen