Logo Kersbergen  Natuursteen vloeren oude bouwmaterialen 
Showroom

-

Showroom

Kersbergen natuursteen vloeren & oude bouwmaterialen probeert u een inzicht te geven  in wat er mogelijk is op het gebied van natuursteen vloeren, maar vooral onze specialiteit; natuursteen vloeren met een oude uitstraling, maar met het gemak van het heden. Alle soorten marmer, kalksteen en hardsteen zijn in diverse afwerkingen te verkrijgen.

Zo hebben wij bijvoorbeeld ruim 20 verschillende afwerkingen in het Belgisch hardsteen, ook wel blauwsteen genoemd, die allen hun eigen kenmerken hebben. Zo kunt u kiezen voor een strakke donker gezoette tegel, maar ook voor een Belgisch hardsteen tegel waarbij zowel het oppervlak als de zijkanten zijn verouderd. Hierdoor krijgt u een schitterend verouderd effect.

Wij hebben tevens een ruim assortiment in de welbekende Bourgondische dallen met elk hun eigen charme. Deze schitterende natuursteen vloeren hebben vaak een prachtig  gepattineerd oppervlak, waardoor deze vrijwel niet van oud te onderscheiden zijn. Echter, indien u een ietwat strakkere uitvoering wilt, is dit uiteraard ook mogelijk.

Omdat Kersbergen van oorsprong een handelsonderneming is dat zich richt op de inkoop en verkoop van oude bouwmaterialen, zijn wij goed bekend met de oude metselstenen zoals oude ijsselstenen, vechtstenen en waalstenen. De visie van het bedrijf is dan ook om de oude bouwmaterialen te hergebruiken, zodat er geen geschiedenis verloren gaat. Dit resulteert in een groot opslagterrein met een grote diversiteit aan oude gebruikte metselstenen en antieke plavuizen die elk met de hand worden schoongemaakt en op pallets worden gezet om vervolgens te worden gebruikt voor restauratie of nieuwbouw.


Om de genoemde producten te laten zien, heeft Kersbergen een ruime showroom in Ameide. In deze showroom vindt u allerlei voorbeeldvloeren en enkele voorbeeldmuurtjes die zijn opgemetseld van oude metselstenen. Ideaal voor in uw open haard.

Een kleine selectie uit ons assortiment:
Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag van 08.30 - 17.30 uur
Zaterdag 09.00 – 16.30 uur

Breng ook eens een bezoek aan onze internetsite
www.kersbergen.nl  

 

natuursteen vloeren, antieke bouwmaterialen, oude estrikken, antieke metselstenen, natuursteen maatwerk, natuursteen, belgisch hardsteen, bourgondische dallen, Franse kalksteen, belgisch blauwsteen, vianen, leerdam, meerkerk, ameide, tegel vloeren, vloeren, tegelzetbedrijf, ijsselstenen, historische bouwmaterialen, kersbergen

 


Kersbergen Natuursteen Vloeren & Oude bouwmaterialen

De Zodeslagen 5 || 4233 GK  ||  Ameide

www.kersbergen.nl  || info@kersbergen.nl  || 0183 600993