camping de kempenzoom

Welkom op de presentatie van de Kempenzoom 

NatuurRijk de Kempenzoom ligt aan de rand van de Brabantse Kempen. Prachtige natuurgebieden, bosrijke omgeving, een uniek beken stelsel, uitgestrekte agrarische landerijen, honderden monumentale gebouwen…  dit alles in het meest Bourgondische en gezelligste gebied van Nederland. Duizenden kilometers fietsroutes en wandelpaden, maar ook met de auto is alles goed bereikbaar. En u weet, het leukste van fietsen is afstappen! Bijvoorbeeld bij een van de vele gezellige rustplaatsen in de natuur of bij een goed restaurant/café. Waar u zeker eens af kunt stappen is bij Taverne 't Hert op ons uniek recreatiecentrum!

Met respect voor de natuur en de omgeving is een uniek park gecreëerd, speciaal voor die mensen die van ruimte, rust maar ook van de gezelligheid en sfeer van Bourgondisch Brabant houden. Het NatuurRijk is een schitterende thuishaven voor uw 2e huis. Op het “4 seizoenen Rijk” vindt u grote koopkavels voor het plaatsen van een chalet, de kavels variëren van grote van + 250 tot zo’n 1000 m2 ! Uiteraard voorzien van alle moderne faciliteiten zoals, riolering, water, elektra, centrale antenne, internet en gas. In het voorjaar van 2010, wanneer fase 3 is aangelegd beschikt het park over  een 250 meter lange visvijver!  Vanaf dat moment zijn alle chalet kavels in te delen in 3 groepen nl; land-, water- en boskavels.

De kavels zijn allen bereikbaar met de auto en ook voor mindervalide zijn de wegen zo aangelegd dat alle voorzieningen drempel vrij te bereiken zijn. Naast kavels voor chalets zijn/worden er ook zéér luxe en ruime toeristische standplaatsen aangelegd, voorzien van dezelfde faciliteiten.

De Kempenzoom Chaletpark Bungalowpark Camping voor recreatie kamperen en koopgrond voor stacaravans recreatiegrond te koop voor stacaravans caravans chaletbouw koopgrond recreatie bosrijke omgeving sauna vennen natuur het is een kindvriendelijke camping met visvijver zwembad fietsen wandelen. Natuurrijk de kempen Noord Brabant Middelbeers Oirschot Oisterwijk Best Boxtel Linberg

CAMPING BUNGALOWPARK NATUURRIJK DE KEMPENZOOM MIDDELBEERS OIRSCHOT
KUIKEINDSEWEG 31 | 5091 TC MIDDELBEERS | telefoon 013 - 51 41 291

de Kempenzoom Recreatie recreatiegrond te koop koopgrond Chaletpark Bungalowpark Camping kamperen stacaravans caravans chaletbouw koopgrond recreatie bosrijk vennen zwembad natuur fietsen wandelen kindvriendelijk sauna visvijver natuurrijk de kempen Noord Brabant Middelbeers Oirschot Oisterwijk Best Boxtel Linberg de Kempenzoom Recreatie recreatiegrond te koop koopgrond Chaletpark Bungalowpark Camping kamperen stacaravans caravans chaletbouw koopgrond recreatie bosrijk vennen zwembad natuur fietsen wandelen kindvriendelijk sauna visvijver natuurrijk de kempen Noord Brabant Middelbeers Oirschot Oisterwijk Best Boxtel Linberg